Pets Academy Hondenschool

Een hond opvoeden is soms best een hele kluif. De Boer Dier & Ruiter heeft daarvoor de Pets Academy Hondenschool!

Op onze site van Dogs Related kunt u informatie vinden over Pets Academy. Wilt u de agenda inzien of zich aanmelden voor een cursus en/of workshop bij Pets Academy verwijzen wij u naar de site van De Boer Dier & Ruiter. Hiernaast vind u o.a. een link naar deze site. Vermeld in uw mail duidelijk uw naam, telefoonnummer, adresgegevens én naam, ras en geboortedatum van uw hond. U ontvangt van ons nadere informatie en de betaalgegevens.

 

Onze instructrice

Kynologisch instructeur Sanne Stolze geeft puppycursus, gehoorzaamheidstraining en diverse andere cursussen en workshops.


Sanne

Sanne

Mijn opleiding tot Kynologisch Instructeur heb ik gevolgd aan de Martin Gaus Academie en ik geef inmiddels alweer een aantal jaren hondentraining. Daarnaast volg ik allerlei workshops en cursussen om mijn kennis up to date te houden.

Zelf heb ik drie honden, twee Shelties en een Amerikaanse Collie. Met al mijn honden ben ik actief in de Gedrag- en Gehoorzaamheids-training van de FHN (Federatie Hondensport Nederland). Naast het geven van hondentraining houd ik me bezig met bezoekprojecten voor aaihonden. Samen met mijn honden ga ik regelmatig naar zorginstellingen.

Deze combinatie van theorie en praktijk geeft mij een goede achtergrond om u te helpen bij het opvoeden en trainen van uw hond. Buiten het feit dat ik graag met honden werk, vind ik het erg leuk om mensen te leren hoe ze een fijne band met hun hond kunnen opbouwen.

Mijn uitgangspunt bij het lesgeven is om een zo goed mogelijke samenwerking tussen begeleider en hond te bewerkstelligen op basis van wederzijds respect.

Wilt u meer informatie over de cursussen en leermethoden, neem dan gerust contact op met Sanne Stolze. Tel. 06-36260970.