Links


De Boer dier & Ruiter
Een hond opvoeden is niet zomaar even gebeurd en soms best een hele kluif! De Pets Academy Hondenschool van De Boer Dier & Ruiter geeft puppycursus en gehoorzaamheidstraining aan honden en pups van verschillende leeftijdsfases en op verschillende niveaus.

 Naar site


Maro
Voor zowel portret als actie fotografie van je geliefde viervoeter. Waarbij het vooral belangrijk is dat de hond lekker zichzelf kan zijn.
De banner-foto's van Mason en Charlie op de home-pagina zijn van MARO Hondenfotografie.

 Naar site


GeniDogs
Genidogs biedt gedragstherapie aan en op kleine schaal trainingen voor honden met als doel een betere relatie tussen de mens en zijn/haar hond. Het motto van Genidogs is: "Leer je hond lezen". Wij kunnen op basis van de gedragingen van de hond keuzes maken en daarmee de relatie positief beïnvloeden. Dat we dat ook in negatieve zin kunnen, behoeft hier geen betoog. Hierover kunnen we regelmatig in de media lezen.

 Naar site


Uw Dier
De basisfilosofie van natuurgeneeskunde is dat ieder mens en dier een zelfherstellend vermogen bezit. Dit zelfherstellend vermogen wordt ook wel levenskracht genoemd. In geval van een ziekte, aandoening, disbalans of een ander probleem wordt vanuit de natuurgeneeskunde onderzocht hoe dit zelfherstellend vermogen zo effectief mogelijk ondersteund of gestimuleerd kan worden. Om uiteindelijk het dier naar herstel, balans of genezing te begeleiden.

 Naar site